Ogłoszenia

Profoto B10 i B10 Plus w ofercie specjalnej

6 listopada 2019

W Profoto wierzymy, że światło jest esencją każdego obrazu. Słowo „fotografia” oznacza dosłownie malowanie światłem. Nasze produkty pozwalają fotografom właśnie na to – malowanie światłem i tworzenie obrazów, a nie tylko uchwycenie tego, co już istnieje. To właśnie nazywamy „kształtowaniem światła”. Od 50 lat najlepsi światowi fotografowie używają naszych narzędzi do kształtowania światła i lamp, aby tworzyć wspaniałe, kultowe obrazy. Przez długi czas byliśmy znani z ciężkich lamp studyjnych. Dziś coraz więcej utalentowanych twórców obrazu – jak choćby Hanna Couzens może korzystać z naszych produktów dzięki wprowadzeniu zasilanych akumulatorami kompaktowych lamp z systemem TTL. Teraz mamy dla Ciebie wyjątkową ofertę. Wejdź za kulisy sesji Hanny na malowniczej wyspie Santorini, zainspiruj się i skorzystaj z promocji!

Rozmiar ma znaczenie – naprawdę. Właśnie dlatego Profoto stworzyło lampy Profoto B10 oraz Profoto B10 Plus – najmniejsze i najlżejsze mobilne lampy zewnętrzne w ich historii. Lampy mają kształt i wymiary zbliżone do jasnych obiektywów fotograficznych. Mimo kompaktowych rozmiarów dostarczają światła o mocy równej aż pięciu i dziesięciu klasycznych lamp typu speedlight. Takie cechy pozwalają Ci kreatywnie używać oświetlenia w dowolnym miejscu. Możesz również nagrywać wideo ze zintegrowanym światłem ciągłym. Dzięki kompatybilności z ponad 120 narzędziami do kształtowania światła, pilotami Profoto Air-Remote i możliwości sterowania z aplikacji Profoto, masz prawie nieograniczone możliwości rozwoju. Profoto B10 i B10 Plus to wielkie światło w małej obudowie. Skorzystaj z oferty specjalnej i dołącz do grona kreatorów obrazu narzędziami marki Profoto!

Oferta specjalna

Przy zakupie pojedynczej lampy Profoto B10 lub B10 Plus otrzymasz modyfikatory do kształtowania światła o wartości do 2.000 zł brutto:

Nazwa produktu Kod produktu Sugerowana cena detaliczna brutto
OCF Beauty Dish White 2′ 101220 899
OCF Zoom Reflector 100772 699
OCF Speedring 101210 429
Suma wartości modyfikatorów: 2 027

Przy zakupie zestawu lamp Profoto B10 Duo Kit lub B10 Plus Duo Kit otrzymasz modyfikatory do kształtowania światła o wartości do 4.000 zł brutto:

Nazwa produktu Kod produktu Sugerowana cena detaliczna brutto
Umbrella Deep White L 100977 1 149
OCF Beauty Dish White 2′ 101220 899
OCF Color Gel Starter Kit 101037 479
OCF Softbox 2′ Octa 101211 649
OCF Speedring 101210 429
Suma wartości modyfikatorów: 4 034

Warunki promocji

• Promocja obowiązuje w dniach od 06.11.2019 do 31.12.2019 r.
  • Promocja dotyczy produktów pochodzących wyłącznie z dystrybucji Autoryzowanego Dystrybutora produktów Profoto w Polsce – firmy K-Consult Sp. z o.o.
  • Oferta dostępna jest u Autoryzowanych Dealerów Profoto w Polsce.
  • Zaproponowane w powyższych tabelach zestawy promocyjnych modyfikatorów do kształtowania światła są jedynie propozycją poglądową, a Kupujący może skorzystać z promocji komponując indywidualnie zestaw u wybranego Dealera.
  • Jeśli Kupujący skomponuje indywidualny zestaw modyfikatorów, którego wartość w rekomendowanych cenach podanych w załączniku udostępnionym do pobrania pod linkiem na dole strony przekroczy promocyjną wartość 2.000 / 4.000 zł ma on możliwość dopłaty u Dealera.
  • Lista modyfikatorów objętych promocją zgodnie z powyższym dostępna jest w załączniku udostępnionym do pobrania pod linkiem na dole strony w ramach informacji prasowej.
  • Sugerowane przez producenta ceny detaliczne brutto ujęte w powyższych tabelach oraz w załączniku udostępnionym poniżej do pobrania są jedynie niewiążącą rekomendacją, a realne ceny poszczególnych produktów mogą różnić się w zależności od oferty Dealera.

Skontaktuj się z wybranym Dealerem i skomponuj wraz z nim swój własny zestaw akcesoriów, które otrzymasz w promocji!